Monday, October 01, 2007

lite låg..

Idag känner man sig aningen låg av nån anledning, kanske är det därför att det är räkningsdags och imorse när man vaknade hade alla räkningar dragits från kontot..vem vet.
Dimma ute så man ser knappt grannhuset, kallt och ruggit är det åsså..nåja nu har man då legat och slappat i soffan mest hela dagen, dags attt göra ett ryck innan man åker och "joppar"

Jag kollade in Transformers i lördags, det var ju ingen höööjdarfilm eller så men sevärd, som sagt mera i "Comic" genren än Sci-Fi..Lite så där lagom flaggviftande amerikansk och naturligtvis var ju hjälten i dom goda "Autobots" målad röd, blå och vit och det var en hel del annat också som var lite så där pluttinuttigt patriotiskt....yuukk!
Nåja som sagt den gick väl att se, om än lång som fan....2 tim 20 min eller nått sånt var den.
Jag som brukar gilla långa filmer tyckte dock attt denna var mest en massa orgier i "Matrix" liknande slowmotion fighter mellan stora leksaker i stadsmiljö.
Som jag ser det så kommer nog denna film mest vara för "kiddsen" och lite kul för papporna eller mammorna som tvingas följa med på bio...nåja skit i det nu.
Nu laga sig nå mat och vräka i sig..hehe...frid på er alla!

No comments: