Wednesday, February 18, 2009

Brrr!

-29.5 imorse när gumman drog på jobbet, jag drog mig i en timme sen upp och kolla på mätaren, inge varmare alls..på med långkalsonger inomhus..Brrr!
Min bil suckar nog av lättnad att jag är ledig idag, slipper den rassla igång i denna kyla iaf.
Olja och fett har ju inte på långa vägar tillräcklig smörjförmåga i låga temperaturer, inte förän friktion har gjort den varm börjar det smörja som det skall och eftersom friktion är nötning så tar grejerna stryck.

Igår var man och insöp Piteå(Bokstavligen, surlukten från ASSI), Specialistmotagningen för ortopedi ligger tydligen där...nåja..läkaren var inte optimistisk direkt, han snackade knäledsprotes som sista utväg och det är man ju inte direkt sugen på just nu iaf..hugaligen!
Knäet är uppnött och nu lite trasigt, efter sista incidenten, och det är att äta smärtlindrande vid smärta(jämt alltså..suck!)

Tänkte mig ta upp en gammal goding i spelens värld, SimCity 4 men det verkar skita sig totalt..får fan inte igång det på XP..nån som lyckats med det??
Rätt roligt att vara borgmästare och bygga upp en stad med allt det innebär, allt från skattter till att dra vattenledningar ingår i uppgifterna.

Nä nu koka sig en kopp te och dra på strumporna!

Fridens!

No comments: