Thursday, November 13, 2008

Snö och annat vitt

Så äntligen kom snön, vaknade imorse och solen gnistrade i snön som lagt sig under natten..fan man blir nästan mjuk i hjärtat. Nog för att jag redan längtar som fan till nästa sommar men det blir ingen ny sommar utan att det först blir vinter...så lika att önska en bra vinter med mycket snö..funderar på att ta hit skotern från stugan i vinter..men blir det nån snöskotersäsong i Luleå i vinter..hmm!

Tvättar en massa sängkläder nu och våran speedlightningmaskin i källaren har väl ännu en massa timmar på sig innan den behagar vara klar och efter det skall det torktummlas i en massa timmar också..suck!
Men jag tänkte salta in lite fisk nu på en stund så då har man då gjort lite nytta denna dag..

Såg en kanon film igår jag och gumman "The Worlds Fastest Indian" http://www.imdb.com/title/tt0412080/och det var en film som det igentligen inte hände nå mycket i..iallafall inte så mycket action. Däremot var det ett klockrent porträtt av en man som hade en klar passion för sin motorcyckel och en underbar personlighet. Med bravur gestaltat av Sir Anthony Hopkins för övrigt..sen den. Man skrattade gott också.

Vårat Guitar Hero III spelande går sakta framåt, det är svårt att vara rockhjälte....fingrarna har lätt att slå knut på hjärnan nu när man är på "Meduim" svårighetsgraden..men vi rockar på jag och gumman!

Nu skrivit ut och gjort lite DVD fodral till senaste filmerna..

Frid på er alla!

No comments: